Het gezicht achter LanaBandana Dogwear

LanaBandana, leuke naam, maar wie is dat nou? Mijn naam is Brenda en woon in het gezellige Brabant (NL).

LanaBandana is eind 2017,  begin 2018 ontstaan.
In november 2017 is Lana, een Franse Bulldog, bij mij komen wonen. Wat een heerlijke hond. Nieuwsgierig, eigenwijs, een echte allemans vriend(in), op haar tijd ook lekker lui. Maar ook wel een diva hoor!

Voordat Lana bij mij kwam, zorgde ik er natuurlijk voor dat de ‘puppy-uitzet’ compleet was. Je herkent het vast wel. Een bench, een mandje, eet- en drinkbakjes, knuffeltjes, beloningssnoepjes, iets om op te kauwen (zodat de tafelpoten gespaard blijven) en natuurlijk een halsbandje en een lijn.

Het enige wat ik niet kon vinden was een leuk halsdoekje, een bandana. Stad en land afgezocht, niks naar mijn zin, niet de kwaliteit die ik verwachtte en ook niet de leuke printjes waar ik naar zocht.


In het voorjaar van 2018  heb ik de stoute schoenen aan getrokken. Ik ben naar de stoffenzaak gereden en heb verschillende stoffen gehaald. Vervolgens ben ik naar mijn moeder gereden en heb ik daar het naaimachine van zolder gehaald.

Een voorwaarde was dat ik sowieso geen recht toe recht aan dubbelgevouwen vierkant doek wilde. Er zijn wel wat meters patroonpapier doorheen gegaan totdat ik het perfecte patroon had ontworpen. De patronen zijn afgestemd op de verschillende maten, zodat alles goed in verhouding is. Van het een kwam het ander….
Lana is mijn grote inspiratie en een naam was zo verzonnen, LanaBandana Dogwear.

Sinds 1 juli 2018 is de webshop online en heb al heel veel knappe honden (en baasjes) blij mogen maken met een mooie bandana. Kijk maar eens op de Wall of Fame!

 

© 2018 - 2023 LanaBandana Dogwear | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel