Sorteer op
Sorteer op

Dogtoys | Hondenspeeltjes

Hondenspeelgoed

Een hond wil spelen, dat is één ding wat zeker is.
Daar is geen leeftijd aan gebonden. Iedere hond wil spelen met hondenspeelgoed!
Een pup, een hond die lekker aan het puberen is of een volwassen hond, ze gaan allemaal graag aan de slag met een hondenspeeltje.
Hondenspeelgoed heeft verschillende voordelen. Het is natuurlijk voor de hand liggend om er mee te spelen. Door jouw hond te laten spelen met een hondenspeeltje is jouw hond lekker in beweging en bezig en dit voorkomt verveling.
Bij het opvoeden van pups kun je het hondenspeeltje ook als een beloning gebruiken. Of als afleiding, wanneer de tandjes doorkomen en de pup aan je stoel- of tafelpoot begint, dan wil je maar al te graag dat hij met zijn hondenspeeltje aan de gang gaat
Been there, done that ????
Je kunt je hond natuurlijk alleen laten spelen, maar je kan ook samen met je hond aan de gang met het hondenspeelgoed, dit versterkt ook nog eens de band van jou en jouw hond.

Er zijn verschillende soorten hondenspeelgoed
Omdat er zoveel verschillende honden zijn, is er ook veel verschillend hondenspeelgoed.
Het meest gangbaar zijn de fluffy hondenspeeltje, deze zijn lekker zacht. Hier kan je hond lekker mee rondsjouwen heel de dag, maar ook zijn koppie op leggen als ‘ie gaat slapen.
Voorbeelden zijn het Hondenspeelgoed Konijn, een van de meest favoriete hondenspeeltjes, maar ook de Alpaca en de Haai.
Sommige honden houden wat meer van trekspelletjes, hiervoor hebben wij de lazy Luiaard in het assortiment opgenomen. Wat een leukerd. Dit speeltje is voorzien van een touw. Zet jouw hond graag zijn tanden ergens in? Dan is dit jouw hondenspeeltje!
Heb je een wat kleinere hond dan kun je kiezen voor bijvoorbeeld de Fastfood set, deze set bestaat uit 3 wat kleinere speeltjes. Een donut, een pizzapunt en een taco.
En dan zijn er nog de ruige spelers. Dit zijn honden die ieder fluffy hondenspeeltje bij wijze van binnen 5 minuten uit elkaar weten te trekken…  
Voor de ruigere spelers hebben we de extra stevige donut toegevoegd, deze heeft geen vulling (dus geen witte pluizen / watten die ze binnen kunnen krijgen én geen ontploffing in huis) De donut heeft wel een pieper en knisperfolie. De naden zijn versterkt afgewerkt.

Een ruime keuze dus in hondenspeelgoed. Er zit altijd wel een geschikt hondenspeeltje voor je bij.

© 2018 - 2023 LanaBandana Dogwear | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel