Geen stress met de Feestdagen 7 tips!

Vandaag komt de Sint alweer in het land en voor je het weet is het heerlijk avondje gekomen.
Daarna laat Kerst ook niet lang meer op zich wachten.
Natuurlijk wil je wel je cadeautjes op tijd in huis hebben!

1. Bepaal je budget
Hoeveel wil je uitgeven voor Sinterklaas, hoeveel wil je uitgeven voor Kerst?
Als je dit voor jezelf duidelijk hebt kun je gericht gaan shoppen.

2. Maak een cadeaulijstje
Welke cadeaus wil je gaan shoppen? Maak een duidelijke lijst met cadeaus (wat koop je voor wie?), de prijs ervan en waar je deze wil shoppen. Zo heb je eenvoudig en snel alles in huis.

3. Bestel op tijd!
Het wordt bij de pakketdiensten al steeds drukker en drukker. Honderdduizenden pakketten per dag worden verstuurd. Zorg dat je op tijd bestelt en voorkom hiermee teleurstellingen dat jouw Sinterklaascadeaus pas met Kerst binnenkomen.

4. Verzamel je inkopen
Kijk of je samen met je vriend(in)en kan bestellen. Heb je allebei iets gevonden in de shop? Bestel samen, dit scheelt vaak én in de verzendkosten, maar ook in bijvoorbeeld het verzendmateriaal.
Én het scheelt weer in de drukte bij de pakketdiensten.

5. Betaal achteraf
Is het te veel of te vroeg om alles ineens te bestellen én te betalen? Kies dan voor Klarna en betaal hiermee eenvoudig en veilig achteraf. Hierdoor heb je wel je cadeaus op tijd in huis, en betaal je op een later moment.

6. Maak gebruik van de Inpakservice
Geen gepiel met lintjes en die plakbandrol. Laat je cadeaus feestelijk inpakken. Voor Sinterklaas en voor Kerst hebben wij de leukste inpakmaterialen beschikbaar om jouw cadeaus feestelijk in te pakken. Denk hierbij aan papier, mooi lint, touw, stickers, deco, you name it!

7. Inspiratieloos?
Heb je geen inspiratie? Ga voor een uniek cadeau! Personaliseren is hot! Kies voor een gepersonaliseerde kerstbal, deze heeft niemand! Of wat dacht je van een gepersonaliseerde bandana?


Wat mag ik voor jou inpakken?
 

© 2018 - 2023 LanaBandana Dogwear | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel